service referanser

Noen Snille Ord Fra Våre Kunder

“Fabelaktig”

Vi hadde full stopp i logistikken, da hovedkontroller til alle portene våre sluttet å virke. Tok en telefon til Port-Teknikk, som vi har serviceavtale med, og kort tid etter, var kontrolleren fikset med noen nye deler og produksjonen kunne fortsette. Anbefales!

testimonial-2-male

Lagersjef

avatar-01

“Herlig arbeid”

Uten fast avtale, var Port-Teknikk på plassen innen 24 timer og reparerte vår bom til parkeringshuset, som stod i en 45 grader vinkel oppover. 2 timer senere var bommen i orden, og har vært i drift siden. Tusen takk for raskt og profesjonelt arbeid.

Driftssjef

testimonial-5-male

“Kvalitet”

Anbefaler Port-Teknikk AS, da de enkelt reparerte lagerporten vår da den var blitt påkjørt av en personbil. Port-Teknikk hadde deler på lager, og var operativ igjen etter 4 timer. Fantastisk service!

Daglig leder

testimonial-4-female

“Er der når det gjelder”

Etter å ha vært kunde av Port-Teknikk i flere år, har jeg ikke sett maken til kundeservice. Vi har serviceavtale pga. omfanget av porter i våre bygg, og vi er i trygge hender. Alle utfordringer har blitt løst profesjonelt de siste 5 årene. Stor takk til Tom og Torbjørn!

Styreleder

testimonial-3-female

“Fremoverlent”

Leter du etter ett selskap som kan mye om porter, har du kommet til riktig sted. Disse gutta kan faget sitt, og vi får alltid de beste rådene når det gjelder porter og andre relaterte produkter. Håper på et langt og trygt samarbeide videre. 

Produksjonsansvarlig