Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Profesjonell Service av dine porter

En serviceavtale er det samme som en årskontroll av port(er). Avtalen fungerer slik at kunde får en fast pris på sjekk/kontroll av port(er). Port-Teknikk AS kommer og sjekker port(er) i løpet av avtalt mnd. i året.

  • Full sjekk av dine porter

  • 24/7 døgnvakt

  • Du blir garantert fornøyd

Serviceavtalen inkluderer reise og kontroll av hele porten, portblad, hengsler, konsoller, skruer, wirer, fjæraksel, skinner osv.

Har du motorstyring på porten, så sjekker vi den også.

Videre sjekker vi motor, styreskap, styrekort, kabler, gjennomføringer og alt av ekstrautstyr som f,eks.: Pne/luftbryter, opto-sensorer, fotoceller, lys-styring, radioutstyr m.m.

Vi justerer og smører porten(e) dine så de blir trygge å bruke.

Vi merker porten(e) med service-klistremerke, som vi skriver på når den ble utført og hvem som har utført kontrollen.

Du får også en utfylt sjekkliste på hver enkelt port, så du ser hva som er gjort eller hva vi anbefaler bør gjøres med porten.

Dette er et skjema som er godkjent, og settes pris på av Arbeidstilsynet, da ser de at du har fagfolk til porten(e) og at de er trygge å bruke.

Arbeidstilsynet anbefaler at port-leverandørenes anbefalinger blir fulgt, og det vil si, kontroll minimum 1 gang i året, avhengig av bruken.

Hva kommer i tillegg: deler som er byttet og ekstra-arbeid som er litt tidkrevende, hos oss får man ikke tilleggstid for å f.eks bytte noen løpehjul.

Nyheter og artikler

Siste nytt fra Port-Teknikk